KEDVES Látogató!

Filozófiánk megfogalmazásában Selye János professzor gondolatait hívtam segítségül.

"Minden embernek szüksége van valamilyen célra az életében, amit tiszteletben tart és büszke, hogy dolgozik érte, mert csak így maradhat egészséges."

Ez a tisztelet és becsület vezérel közel 40 éve gyógyszerészi pályámon és a családomban egyaránt.

11 évvel ezelőtt életünket alapvetően megváltoztató döntést hoztunk és 1998.január 1-től családi vállalkozásként vettük át a perbáli Szent Ferenc gyógyszertár működtetését.

Ellátási területünkhöz négy község Perbál, Telki, Budajenő, Piliscsév tartozik, mely régió nagyon kedves és fontos számunkra, hiszen a férjem és én is itt nőttünk fel és gyermekeink is itt élnek. Telkin és Perbálon teljesjogú közforgalmú gyógyszertárat, Budajenőn orvosi kézigyógyszertárat, Piliscséven pedig fiókgyógyszertárat működtetünk.

A kezdetektől fogva azon dolgozunk, hogy megfelelő színvonalon biztosítsuk a terület gyógyszerellátását, az aktuális szabályzási környezet és lakossági igények maximális figyelembevételével. Szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük, melynek egyik lényeges pontja a weboldal elkészítése volt.

A hozzánk forduló betegeknek, vásárlóknak a betegségek megelőzésében, gondozásában és az öngyógyszerezésben egyaránt a legjobb szakmai tudásunk szerint állunk rendelkezésére.

Kollégáink szakmai felkészültségét folyamatos továbbképzésekkel igyekszünk a minőségi gyógyszerellátás szolgálatába állítani és számukra megbízható munkahelyeket teremteni.

Mindannyian úgy érezzük, hogy a lakosság bizalmát, tiszteletét kivívtuk, amire nagyon büszkék vagyunk. A jövőben ezt a bizalmat szeretnénk megőrizni és szolgáltatásainkat az igényekhez és lehetőségeinkhez mérten bővíteni, fejleszteni.

Borotsekné dr. Egri Ágnes
személyi jogos gyógyszerész

A honlap oldalain található információk nem elegendőek ahhoz, hogy betegség esetén elkerülje a szakember felkeresését. A gyógyszerek alkalmazásával összefüggő kockázatokról, és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, illetőleg kérdezze meg kezelőorvosát, vagy gyógyszerészét!

Figyelmeztetés!

A honlapon olvasható gyógyszerekkel kapcsolatos információk nem helyettesíthetik a megfelelő szakember megkeresésének szükségességét betegség fennállása esetén!

2009 © Centaurii Bt. Minden jog fenntartva!